Momenteel zijn er geen meldingen.

Terug

De verschillende apps van uw regionale dagblad

Apps van uw regionale dagblad

Met onze apps hoeft u het nieuws geen moment te missen. Zo krijgt u direct het laatste nieuws. Nieuws uit uw regio, maar ook landelijk en wereldnieuws. Zelfs verdieping en achtergronden, kunst, cultuur en dagelijks leven leest u het eerste op tablet en mobiel. Altijd en overal.

Wij hebben op dit moment twee verschillende apps: nieuws-app en digikrant-app.

In de tabbladen hieronder vindt u meer informatie over deze apps.

De verschillende apps

Digikrant

U kunt uw krant via onze digikrant-app lezen op uw tablet of mobiele telefoon. Dit betreft de digitale versie van de krant.

Zo kunt u ‘m downloaden
U vindt onze digikrant-app in de App store (iPad) of in de Google Play store (Android) via onderstaande links. Klik op de onderstaande button bij uw regionale dagbladtitel. Dan komt u in de App Store of Google Play Store. Klik op ´downloaden of ‘installeren’.

Digikrant via computer of laptop
U kunt de digikrant ook via uw computer of laptop lezen, klik hier om meer informatie te krijgen over het lezen van de digikrant via uw computer of laptop.

Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig met het installeren van de app? Klik hier om de instructiefilm te bekijken of de handleiding te downloaden.

Noordhollands Dagblad


Haarlems Dagblad


IJmuider Courant 


Leidsch Dagblad


de Gooi en Eemlander

 

Nieuwsapp

Naast uw vertrouwde papieren uitgave, de nieuwssite en de digikrant leest u nu ook het laatste nieuws op tablet en mobiel. U krijgt via deze app 24 uur per dag 7 dagen per week het laatste (regionale) nieuws op uw tablet of mobiele telefoon.
De nieuws-app is heel eenvoudig in gebruik. En hij is gratis te gebruiken, ook zonder abonnement. Als abonnee heeft u gratis toegang tot alle artikelen. Daarmee biedt de app een echte aanvulling op uw papieren krant en de digikrant.

Nieuwsalerts
Als u direct op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws, dient u pushberichten toe te staan bij het installeren van de nieuws-app. U ontvangt dan gratis nieuwsalerts. Vers van de pers, altijd en overal.

Zo kunt u ‘m downloaden
U kunt de app gratis downloaden, in de onderstaande links van de App Store (voor iPad en iPhone) of de Google Play Store (voor Android tablets en smartphones). Klik op de button bij uw regionale dagbladtitel. Dan komt u in de App Store of Google Play Store. Klik op ´downloaden of ‘installeren’. Dit verplicht u tot niks.

Premiumartikelen
De app is te gebruiken zonder abonnement. Als u zich abonneert krijgt u bovendien kosteloos toegang tot alle artikelen met verdieping en achtergronden.
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig met het installeren van de app? Klik hier om de handleiding te downloaden.

Noordhollands Dagblad


Haarlems Dagblad


IJmuider Courant 


Leidsch Dagblad


de Gooi en Eemlander